نیاز دارم یه نفر چندتا کشیدهی آب نکشیده بزنه تو گوشم بلکه از این وضعیت خارج شم!
برای آخرین بار توی همین پست به خودم هشدار میدم که دربارهاش فکر نکنم… ولی مگه میشه؟ :(
مسخره است، خیلی هم مسخره است! وجود این حجم از شوق و ذوقم برای دانشگاه رفتن اون همه بعد از این همه کنکور دادن. :| عجیب هم هست! منی که همیشه از اول شهریور یواشیواش شروع میکردم به خرید وسایل تا اول مهر تکمیل شده باشن برای دانشگاه هیچ آمادگیای ندارم. :(
خب دیگه لادن جون وقتش رسیده که یه ت اساسی به این حالت بدی و مثل یه دختر خوب خوشحال تشریف ببری شهر دانشجوییات، باریکلا! :/ اولین قدمم در راستای اجرای تصمیمم فالو کردن پیج دانشگاهمون بود. نشستم تکتک استوریهاش رو هم دیدم اما همچنان درنظرم زشت و بدقواره جلوه میکنه! :) عنوان یکی از استوریهایلاتهاش هم «بهشتِ فلانجا» بود. (فلانجا اشاره داره به اسم دانشگاه!) در همین حین خدا رو شکر کردم که قرار نیست خوابگاهی بشم چون این رو دیدم. بنده هر روز حموم میرم و معمولا ۴۵ دقیقه هم طول میکشه! پس یقینا توی خوابگاه نمیتونم بِزیَم! قدم دوم چک کردن سایت دانشگاه بود که ببینم مبادا خبری باشه و من از بیخبران باشم. تاریخ شروع کلاسها ۱۲ بهمنه، همین. هیچ خبر دیگهای برای بهمنیهای طفلکی نداشت. تازه شنیدستم جشن ورودیمون هم مثل مهریها نیست، سادهتر و جمعجورتر. اصلا زیبایی در سادگیه! (الکی خودم رو دلداری میدم!) آرشیو اخبارش چک کردم و رسیدم به یه اطلاعیهای که مخاطبش جدیدالورودهای بهمن ۹۷ بودن. تاریخ شروع کلاسهاشون ۱۳ بهمن بوده و دقیقا همون ۱۳ بهمن هم تعیینسطح زبان داشتن! :| پس به احتمال زیاد ما هم در بدو ورودمون تعیینسطح داریم. انتخاب واحدشون هم همون روزها بوده. قدم سوم چک کردن واحدهامون بود. دقیقا اشاره نکرده که برای ماست یا نه ولی احتمالا برای همهی ترم اولیهای دانشگاه چه مهر چه بهمن یکیه دیگه. و اما واحدها به شرح زیر هستن:
بافتشناسی، جنینشناسی، فیزیولوژی، بیوشیمی، ایمونولوژی، ژنتیک، تکنولوژی اطلاعاتی [عملی و نظری] (؟!)، مهارت مطالعه (؟!)، اندیشه اسلامی، فارسی، زبان عمومی، آیین زندگی (؟!)
اگه خدایی نکرده، زبونم لال تعیین سطح هم زبان عمومی نشه گویا زبان پیش هم اضافه میشه! :|
قدم چهارم هم چک کردن بیمارستانها بود و متاسفانه متوجه شدم که اون بیمارستان کذایی که مدت مدیدی در دوران طفولیتم توش بستری بودم هم جزء هم لیسته… :| امیدوارم مجبور نشم برم توی محیطش. مگه انتخابی نیست؟ :(
باید کمکم باور کنم که این جاست که بهش تعلق دارم نه جای دیگه… سخته خیلی زیاد… هنوز نه به داره، نه به باره استرس تعیینسطح رو گرفتم! :/
+ خیلی زشت بود که هیچی در مورد دانشگاه و این چیزایی که الان نوشتم نمیدونستم! :/
درباره این سایت